Skip to content

Orker ikke, gidder ikke

august 25, 2013

Beklager at jeg ikke har skrevet i en god stund! jeg ville ikke skrive på bloggen, det hadde blitt litt kjedelig og jeg trodde jeg trengte en liten pause. jeg har gjort masse ting i mellomtida, men kan ikke huske detaljene. jeg har sannsynligvis blitt litt flinkere på norsk siden jeg skrev sist. dere, mine kjære lesere, vil bestemme.

WordPress har forandra seg en gang til, det ser ut som wordpress forandrer seg hele tida. jeg antar de trenger noe å gjøre hos wordpress men jeg er glad for at det er ikke så mange folk som jobber der. kanskje bare én person som programmerer? det kan ikke være flere enn to eller tre fordi wordpress forandrer seg jo hele tida, men det er heldigvis ganske sakte. likevel ser det litt bedre ut, jeg liker det.

Jeg har spilt mye gitar og har skrevet et par nye låter. jeg har hørt masse på kings of convenience og kommode, jeg tror at det er ganske klart hvis man hører på nye låtene. jeg tror også at låtene mine blir bedre og bedre. jeg liker å skrive låter, jeg føler meg som jeg forbedrer som låtskriver hver gang jeg er ferdig med en ny låt. en dag vil jeg laste opp låtene, eller et opptak av en av våre konserter.

Jeg har også spilt ganske mye dataspill, og er ferdig med assassins creed nå. det var et veldig godt spill, en av mine yndlingsspill uten tvil. jeg har ikke kjøpt andre spill fordi jeg ville fokusere litt på gitar og låter, men jeg vil kjøpe et nytt spill snart. sees.

Reklamer

From → Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: